Холипри

Године 2013. Висока школа струковних студија за образовање васпитача у Пироту покренула је традицију одржавања научно-стручног скупа под називом „ХОЛИПРИ“ који има за циљ да укаже на значај холистичког приступа у васпитању и образовању. Осим научника, овај скуп окупља и васпитаче практичаре, при чему се кроз заједничку интеракцију научника и практичара доприноси научно-стручном холизму.

After initiating a scientific conference „HOLIPRI“ in 2013 the College of Professional Studies for Pre-school Teachers in Pirot established a tradition which is to be carried on in the years to come. Its main objective is to emphasise the importance of a holistic approach to education and upbringing. It gathers not only scientists, but also pre-school teachers/practitioners who can further contribute to the idea of holism through this mutual interaction.


Поштовани васпитачи, учитељи, наставници,

позивамо вас да учествујете на научном скупу Холипри 2017 са темом „Васпитање и образовање кроз игру, уметност и стваралаштво“, који ће се одржати 13 и 14 октобра, у амфитеатру школе.

Симпозијум је акредитован од стране ЗУОВ Београд и вреди 2 бода. Пасивно учешће износи 1.500,00 динара. Котизацију можете да уплатите на рачун: 840-616876090, сврха уплате Холипри 2017.

У нади да ћете се одазвати нашем позиву поздрављамо вас,

Организациони одбор скупа.

Програм скупа као и књигу резимеа и зборник радова можете погледати на следећим линковима:

Програм Холипри 2017

Књига резимеа Холипри 2017

Зборник радова Холипри 2017

Зборник радова ХОЛИПРИ 2014

УПУТСТВО ЗА ИЗРАДУ РАДОВА

holipri@pakadem.edu.rs